معرفی فیلم و سریال

معرفی بهترین فیلم های میلاد کی مرام

میلاد کی‌مرام، هنرپیشه سینما و تئاتر، در زمینه هنر تلویزیون و سینما فعالیت می‌کند. وی در تاریخ ۴ اردیبهشت ۱۳۶۴ در بندرانزلی متولد شد، اما تاریخ تولد ثبت‌شده در شناسنامه او ۱۳۶۵ است. وی دارای یک خواهر و یک برادر بزرگتر از خود است و آخرین فرزند خانواده‌اش می‌باشد. ما قصد داریم ر این مقاله زندگینامه و بهترین فیلم های میلاد کی مرام را به شما معرفی کنیم. همراه ما باشید.

در دوران کودکی، میلاد کی‌مرام علاقه‌مند به فوتبال بود، اما در سن ۱۶ سالگی این علاقه را کنار گذاشت و به دنبال هنر تئاتر شد. او به تهران مهاجرت کرده و در کلاس‌های بازیگری تحت نظر مسعود کیمیایی شرکت کرد. در آن دوران، به دلیل نداشتن محل اقامت مناسب، در موتورخانه خانه مدرسه کیمیایی زندگی می‌کرد و سپس در یک رستوران مشغول به کار شد.

میلاد کی‌مرام با رتبه نخست از کلاس‌های بازیگری مسعود کیمیایی فارغ‌التحصیل شد و در سال ۱۳۸۵ به عنوان دستیار کارگردان در فیلم “رئیس” شروع به فعالیت کرد.

یکی از مشتریان رستورانی که در آن میلاد کی‌مرام کار می‌کرد، گلاب آدینه بود. او با گلاب آدینه در مورد علاقه به بازیگری صحبت کرد و گلاب آدینه هم پذیرفت تا او را برای بازی در سریال “خواستگاران” آزمایش کند. این آزمون موفقیت آمیز بود و زندگی حرفه‌ای میلاد کی‌مرام را تغییر داد.

علاوه بر بازیگری، میلاد کی‌مرام به فیلمنامه‌نویسی و داستان‌نویسی نیز مشغول است. از آثار او می‌توان به فیلم‌های “نابرده رنج”، “بچه های نسبتا بد”، “تا ابد”، “فصل ماهی سفید” و “حریم شخصی” اشاره کرد.

لیست بهترین فیلم های میلاد کی مرام

  • فیلم حریم شخصی
  • فیلم برف آخر
  • سریال سیاوش
  • فیلم تا ابد
  • سریال ممنوعه
  • فیلم امکان مینا
  • فیلم سورنجان
  • فیلم روسی
  • فیلم امیر
  • فیلم خط ویژه
  • فیلم ملی و راه های نرفته اش
  • فیلم روزگاری عشق و خیانت

معرفی بهترین فیلم های میلاد کی مرام

فیلم حریم شخصی

فیلم “حریم شخصی” داستان چند جوان است که برای جشن تولد بابک به ویلا می‌روند تا وقت خوبی داشته باشند. اما حضور این افراد در کنار هم، مسائلی را به وجود می‌آورد که منجر به بحران می‌شود و…

این فیلم دربارهٔ فضای مجازی و نقاآمنی آن است. زن و شوهر، فرهاد و دریا، در شب مهمانی دوستانه به دلایلی به بحث می‌پردازند و این ماجرا به مرگ ناگهانی دریا منجر می‌شود.

فیلم برف آخر

فیلم “برف آخر” داستان جالبی از روزمرگی‌های یک دامپزشک را به تصویر می‌کشد که در شرایط سردسیر منطقهٔ کیاسر ساری، شبها به شکار گرگ می‌رود.

این فیلم ایرانی به کارگردانی امیرحسین عسگری، نویسندگی امیرحسین عسگری، امیرمحمد عبدی و سید حسن حسینی ساخته شده و توسط حسن مصطفوی تهیه شده است. این اثر در سال ۱۴۰۰ منتشر شده و برای حضور در جشنواره فیلم فجر ثبت نام کرده بود و به‌عنوان ۲۲ فیلم نهایی در چهلمین دوره این جشنواره انتخاب شد.

سریال سیاوش

سریال “سیاوش” داستانی دینامیک دارد. اگر تصمیم به حمایت از خانواده‌ات بگیری، چه اقداماتی انجام می‌دهی؟ آیا در صورتی که مجبور شوی از خانواده جدا شوی، به دنبال کار درست می‌روی یا منتظر می‌مانی تا همه چیز نابود شود؟

سیاوش ساقی (با بازی میلاد کی‌مرام)، کشتی‌گیر و قهرمان جهان است. نامزد او، مرجان، به عمل پیوند کبد نیاز دارد. به دلیل مشکلات مالی، سیاوش به دنبال کمک مالی از نصرت (با بازی رضا کیانیان)، یکی از میلیاردرهای شهر می‌رود. اما نصرت در مقابل کمک مالی، از سیاوش می‌خواهد تا دخترش، مارال (با بازی ترلان پروانه)، را به عقد ببرد.

فیلم تا ابد

فیلم “تا ابد” دارای یک داستان جذاب است که در خلاصه آن آمده است: پول برای ما دو حالت دارد، یا ما را می بوسد یا می کشد…

این فیلم به کارگردانی امید امین در سال ۱۳۹۸ ساخته شده است. این اثر متعلق به کشور ایران بوده و در ژانر درام و هیجان انگیز قرار دارد. در این فیلم، بازیگرانی همچون محسن کیایی، میلاد کی‌مرام، مهرداد صدیقیان، بهرنگ علوی و ترلان پروانه به ایفای نقش پرداخته‌اند.

سریال ممنوعه

ممنوعه یک سریال است که داستان سه نسل را به صورت همزمان و پیوسته روایت می‌کند. این داستان از دغدغه‌های امروز جوانان تا آسیب‌های مسائل روز خانوادگی و اجتماعی را به تصویر می‌کشد.

فیلم امکان مینا

فیلم “امکان مینا” به کارگردانی کمال تبریزی، داستان تردید، شک و سرانجام خیانت، زندگی عاشقانهٔ مهران و مینا را به مسیر تازه‌ای می‌کشاند. این فیلم محصول سال ۱۳۹۴ می‌باشد و نویسندگی آن به فرهاد توحیدی و مرتضی اصفهانی (قبه) تعلق دارد. تهیه‌کنندگی این اثر توسط منوچهر محمدی انجام شده است. “امکان مینا” در چهارمین دورهٔ جشنواره فیلم فجر حضور یافته و برای نمایش در بخش سودای سیمرغ پذیرفته شد. این فیلم در تاریخ ۱۳ مرداد ۱۳۹۵ در سینماهای ایران به نمایش درآمد.

فیلم سورنجان

فیلم “سورنجان” داستان زندگی هاله و کیهان را روایت می‌کند، آنها که بعد از سال‌ها مجبور به هم‌زیستی چند روزه با دوست دانشگاهی‌شان، حمید و همسرش صبا می‌شوند. در طول این هم‌زیستی، با مسائلی دربارهٔ هم پی می‌برند. هاله (بهدخت ولیان) در گذشته به مسعود (امیربهادر اورعی) علاقه‌مند بوده است، اما با این‌حال با کیهان (میلاد کیمرام) ازدواج کرده و ده سال از ازدواجشان می‌گذرد.

فیلم روسی

فیلم “روسی” داستان یک عشق تلخ را روایت می‌کند که به تراژدی ختم می‌شود. توماج (امیر آقایی) موفق می‌شود از زندان فرار کند، اما وقتی به همسرش، مرجان (طناز طباطبایی) باز می‌گردد، متوجه می‌شود که او مورد هتک حرمت قرار گرفته است. در گذشته، رابطه عاشقانه‌ای بین مرجان و یوسف وجود داشته و برادر یوسف، ابراهیم نام دارد و دوست صمیمی توماج است.

فیلم امیر

فیلم “امیر” داستان علی را روایت می‌کند که به تهران می‌آید تا همسر سابق و پسرش را پیدا کند. علی علیرغم مشکلات خانوادگی، تلاش می‌کند تا با روش‌های خود، مسائلی که در اطرافش رخ می‌دهد را حل کند. در این فیلم، اطلاعات زیادی درباره امیر فاش نمی‌شود. او خواهری به نام مجنون دارد و همچنین همسر سابق دوستش در منزل او پنهان شده است. دوست او هم از شهرستان به تهران آمده تا سعی کند همسر و پسر او را از خروج از کشور باز دارد. در این فیلم، نه با شخصیت پردازی و نه پیش‌زمینه‌ای دقیق از زندگی آدم‌هایی که در آن ظاهر می‌شوند، ارائه می‌شود.

فیلم خط ویژه

فیلم “خط ویژه” داستان کاوه، یک نابغه در زمینه علوم کامپیوتر است که همراه با خواهر و شوهرخواهرش، در شرایط ویژه‌ای حساب بانکی مردی به نام محتشم را هک می‌کنند. محتشم سعی می‌کند با استفاده از روش‌های غیرقانونی به پولش بازگردد، اما این پول بزرگ در دست هفت جوان جوان قرار می‌گیرد و برای آن‌ها مشکلات فراوانی به وجود می‌آید.

فیلم ملی و راه های نرفته اش

“فیلم ملی و راه‌های نرفته‌اش” داستان دختری به نام ماهور را روایت می‌کند. ماهور دختر پرانرژی‌ای است که در خانواده‌ای متعصب بزرگ شده است. در حین اتفاقات فیلم، او به صورت اتفاقی عاشق پسری به نام سیامک می‌شود، و این باعث شروع یک ماجرای غم‌انگیز می‌شود.

در طول داستان، ملیحه، دختر جوانی است که عاشق پسری به نام سیامک می‌شود. اما بر خلاف میل خانواده‌اش، با او ازدواج می‌کند. به زودی اختلافات فرهنگی و اخلاقی میان آنها باعث ایجاد مشکلات بزرگی می‌شود.

فیلم روزگاری عشق و خیانت

فیلم “روزگاری عشق و خیانت” داستانی غیرمنتظره را از زندگی پروانه و دخترش آینه روایت می‌کند. به نظر می‌رسد که این اتفاق ریشه در گذشته‌ی پروانه دارد، گذشته‌ای که سال‌ها از مواجهه با آن هراس می‌برد.

این اولین فیلم بیدل است که داستانی از تاریخ معاصر ایران را بازگو می‌کند و سعی در پیوند گذشته و حال شخصیت‌های فیلم دارد تا پیوند تاریخی داستان به وجود آید. در ابتدای داستان می‌فهمیم که یک مرد در کشور آذربایجان ناپدید شده و دختر و همسرش نگران او هستند.

در یک بازگشت به گذشته، یک مهندس جدید با بازی همایون ارشادی به همراه دخترش که توسط شهرزاد کمال زاده بازی می‌شود، به روستایی در دشت مغان می‌آید تا یک پروژه را مهندسی کند. این پروژه، که برخلاف منافع ملی است، مجریان آن تلاش می‌کنند تا برای اجرای آن، اهالی روستایی که در آنجا زندگی می‌کنند را از زمین‌هایشان بیرون کنند. معلم روستا به همراه اهالی در مقابل مأمور با بازی جعفر دهقان ایستادگی می‌کنند.

جمع‌بندی

به طور کلی، میلاد کی‌مرام با تلاش‌های فراوان و استعدادهای برجسته‌ای که دارد، در دنیای هنر و سینما موفق به ایجاد اثرات بی‌نظیری شده است. او با بازی‌های قوی و توانمندی در نقش‌های گوناگون، توانسته است جایگاه خود را در فضای هنر ایران مستحکم کند. اثراتی که او در این صنعت گذاشته است، به عنوان یکی از نام‌آورترین هنرمندان این زمینه قابل توجه است و اعتبار و شهرت او را در این عرصه تثبیت کرده است.

 

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا